Iluminatul joaca un rol important in crearea unei atmosfere confortabile. Astazi, producatorii ofera o selectie impresionanta de aplice, care difera prin caracteristicile de design, materiale si solutii de proiectare.

Aplicele de perete si tavan sunt o alegere excelenta pentru camere mici cu tavan jos. Astfel de modele nu „mananca” inaltimea si ocupa un spatiu minim.

Avantajul incontestabil al aplicelor de perete si tavan este designul lor laconic, care poate completa in mod ideal o baie, un hol, o camera pentru copii sau un dormitor.

Aplice perete

Exista o mare varietate de aplice perete mai simple, mai luxoase sau mai moderne. Formele si dimensiunile frumoase iti pot face dificila alegerea. Interesante si deseori cautate sunt aplicele de perete, care pe langa faptul ca ofera cantitatea necesara de lumina, pot crea si o atmosfera placuta.

Toate aplicele de perete amplasate intr-o incapere trebuie sa aiba aceeasi putere, spectru de lumina si intensitate luminoasa. In caz contrar, nu va exista armonie, iar interiorul se va deteriora semnificativ.

Aplice led

De foarte multe ori coridorul din apartament este o incapere incomoda, ingusta si alungita sau mica, in care nu exista spatiu pentru asezarea unui dulap. In acest caz, situatia poate fi corectata vizual folosind tehnici de proiectare cu aplice LED.

Pentru a ilumina tavanul intr-un coridor ingust si lung, poti instala mai multe aplice led, care vor scurta vizual interiorul. Dormitorul spatios poate fi redus cu ajutorul aplicelor led care sunt orientate strict catre perete.

In acest caz, plafonul va fi intunecat si, prin urmare, omis. Iluminarea puternica in baie poate fi realizata cu ajutorul aplicelor led speciale, impermeabile. In ceea ce priveste tavanul bucatariei, poti alege mai multe aplice led, care vor creste spatiul si vor crea un interior creativ.

Aplice tavan

Aplicele de tavan sunt montate in mijloc, oferind astfel suficienta lumina. Ele pot fi folosite si ca accent, deoarece multe dintre modele sunt concepute pentru a exprima diferite forme pe suprafata tavanului.

Citeste continuarea aici: Aplice, plafoniere si lustre pentru interiorul casei tale

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Aplice, plafoniere si lustre pentru interiorul casei tale

  1. Apreciez efortul autorului de a aduce in atentia cititorilor aceste aspecte importante legate de protectia mediului. Articolele precum acesta ne determina sa actionam responsabil si sa contribuim la conservarea resurselor naturale pentru generatiile viitoare.

  2. Informatiile prezentate in articol sunt foarte utile si m-au facut sa reflectez mai profund asupra comportamentului meu zilnic. Este important sa fim constienti de consecintele actiunilor noastre si sa incercam sa reducem impactul negativ asupra mediului.

  3. Sunt de acord cu punctele de vedere expuse in articol si consider ca este important sa discutam deschis despre acest subiect. Este necesar sa constientizam impactul pe care il au alegerile noastre asupra mediului inconjurator.

  4. Articolul este foarte interesant si ofera o perspectiva noua asupra subiectului abordat. Mi-a placut modul in care autorul a prezentat informatiile si argumentele sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *