Modularitatea si un plus de spatiu- iata doua atuuri de pret ale unui fotoliu extensibil. Un lucru care iti va permite foarte usor sa primesti un invitat sau mai multi la tine acasa, peste noapte.

Mai ramane de gasit modelul care se va adapta cel mai bine nevoilor si dorintelor tale. Alegand un fotoliu extensibil, vei alege inainte de toate stilul lor practic.

Dar sunt si noi elemente de decor care trebuie sa fie armonizate cu restul decoratiunilor de interior sau al stilului din incaperea unde vor fi puse acestea.

Un fotoliu extensibil este cea mai buna alternativa la o canapea extensibila, mult mai compacta si mult mai traditionala.

Combinand doua functii, un fotoliu extensibil ikea este cea mai buna solutie atunci cand nu ai suficient loc in living sau in dormitor. Se poate folosi atat pentru a te relaxa citind o carte sau si cand ai nevoie de inca un loc pentru dormit.

Confortul este cel mai important criteriu de care sa tii cont

Deci, va trebui sa te intrebi daca fotoliul extensibil va fi folosit pe post de scaun sau pe post de pat atunci cand esti singur si locuiesti intr-o garsoniera.

Va trebui deci sa vezi ce tip de saltea necesita, cat este de groasa si de confortabila, dar si materilele din care este confectionata.

Soliditatea si materialele

Citeste continuarea aici: Cum aleg fotoliul extensibil? Cateva criterii de care sa tii cont

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Cum aleg fotoliul extensibil? Cateva criterii de care sa tii cont

  1. Informatiile prezentate in articol sunt foarte utile si bine documentate. Autorul a reusit sa transmita clar ideile si sa ofere cititorilor o viziune complexa asupra subiectului discutat. Apreciem efortul depus pentru a oferi un material de calitate.

  2. Articolul de pe Motomo.ro este foarte interesant si informativ. Am descoperit multe lucruri noi despre subiectul abordat si apreciez munca depusa de autor in realizarea acestui material. Sunt impresionat de profunzimea cercetarii si de modul in care sunt prezentate informatiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *