In situatii normale, pergolele terasei sunt sinonime cu confortul. Ele ne permit sa cream un spatiu in interiorul terasei unde ne putem proteja de forta soarelui sau unde ne putem adaposti de vant sau ploaie.

Poti opta pentru o pergola de lemn daca vrei ceva mai ieftin.

Sentimentul de libertate

Avand in vedere starea de alarma din cauza crizei sanitare prin care cu totii am trecut si a izolarii in case, starea de spirit sufera si exista momente in care se clatina.

De aceea este foarte important sa profitam de fiecare moment in care putem pentru a ne incarca bateriile de energie pozitiva. O modalitate de a profita de sederea noastra obligatorie si responsabila acasa este sa va bucurati de terasa.

Este o cale de evadare care ne permite sa fim in aer liber.

O sala de sport, un solar, un foisor…

Exista pergole de mai multe stiluri, dar marea majoritate a acestora au un acoperis retractabil care permite extinderea sau colectarea copertinei. Cele mai sofisticate modele sunt cele ale pergolelor bioclimatice care printr-un sistem de lamele reglabile regleaza cantitatea de lumina si caldura pe care o lasam sa patrunda.

Cu pergole retractabile totul va fi mai simplu!

Datorita acestor mecanisme in aceste saptamani de izolare putem transforma terasa in spatii diferite. De exemplu, primul lucru dimineata putem ridica copertina pentru a ajuta la o buna ventilatie a camerelor interioare si in trecere putem transforma terasa deschisa intr-o sala de gimnastica improvizata.

Cu aer curat putem efectua o serie de exercitii pentru a intari muschii si, in acelasi timp, pentru a elibera tensiuni si pentru a imbunatati relaxarea.
Inainte de masa vine timpul pentru aperitiv, ce mai bine decat sa il iei pe terasa?

Daca prin orientarea casei deja incepe sa dea soarele, putem rula copertinele la jumatatea drumului pentru a avea un soare placut si o umbra la care va puteti bucura de o bere rece.

Citeste continuarea aici: Cum sa acoperim o terasa, un balcon deschis sau o portiune din curtea noastra, fara prea multi bani?

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Cum sa acoperim o terasa, un balcon deschis sau o portiune din curtea noastra, fara prea multi bani?

  1. Am gasit articolul foarte motivant si m-a determinat sa cercetez mai mult despre subiectul abordat. Felicitari autorului pentru munca depusa si pentru abordarea detaliata a temei.

  2. As fi apreciat daca autorul ar fi inclus mai multe exemple practice pentru a ilustra aplicatiile teoriei prezentate in articol. Cu toate acestea, consider ca informatiile oferite sunt valoroase si pot fi de ajutor cititorilor interesati de subiect.

  3. Cred ca ar fi fost utila o comparatie mai detaliata intre diversele metode de rezolvare a problemei prezentate in articol. Totusi, apreciez efortul autorului de a explica conceptele intr-un mod simplu si accesibil.

  4. Articolul este foarte interesant si bine documentat. Autorul abordeaza cu atentie subiectul si ofera informatii utile pentru cititori. Mi-a placut modul in care sunt prezentate argumentele si concluziile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *