Este important sa dispui de spatiul de depozitare necesar intr-o camera, mai ales daca vei depozita operele tale literare preferate.

Daca esti o persoana care iubeste sa citeasca si cea mai mare comoara a ta este colectia ta vasta de carti bine pastrate, cu siguranta visezi sa ai acasa un spatiu in care sa poti aseza cu grija fiecare opera literara, astfel incat sa te bucuri de hobby-ul tau in deplin confort si, de asemenea, sa te poti mandri cu ea in fata tuturor oaspetilor tai.

Si, desi s-ar putea sa crezi ca a amenaja o biblioteca acasa este o munca grea, adevarul este ca nu necesita atat de mult spatiu sau munca pe cat ai putea crede. Iata de ce trebuie sa tii cont:

Alege mobilierul potrivit pentru depozitarea cartilor

Spre deosebire de orice alte produse, cartile au nevoie de conditii speciale de depozitare.

De aceea, vei avea nevoie de etajere si rafturi incapatoare pe care sa dispui cartile in functie de preferintele tale.

Ia in calcul inaltimea si latimea acestora, pentru a le putea aseza fara a fi nevoie sa le inghesui.

Rafturile au scopul de a-ti oferi suport pentru carti, insa, in acelasi timp, le dau acestora si posibilitatea aerisirii corecte.

Amenajeaza biblioteca pe cel mai lung perete al camerei

Bibliotecile sunt elemente de decor care se potrivesc cel mai bine in spatii ample.

Astfel, pentru a amenaja o biblioteca in living, va trebui sa folosesti cel mai amplu spatiu, adica peretele cel mai lung.

Aici poti dispune corpurile de mobilier, astfel incat cartile tale sa fie expuse armonios.

Daca nu ai la dispozitie aceasta varianta, poti opta pentru o biblioteca pe colt, care sa se deschida pe doua jumatati de perete.

Aceste tipuri de amenajari sunt recomandate fiindca te ajuta sa exploatezi spatiul intr-un mod cat mai eficient.

Amenajeaza o biblioteca tip curcubeu

Citeste continuarea aici: Cum sa amenajezi o biblioteca in livingul tau

{{clean}}

4 thoughts on “Cum sa amenajezi o biblioteca in livingul tau

  1. Consider ca acest articol poate fi de ajutor celor care se confrunta cu probleme legate de gestionarea timpului si dorinta de a fi mai productivi. Recomand lectura acestuia pentru a gasi sfaturi practice si eficiente.

  2. Sugestiile pentru a elimina sursele de distrageri, precum notificarile de pe telefon sau retelele sociale, mi s-au parut foarte utile. Este important sa ne focusam pe ceea ce avem de facut fara sa fim intrerupti constant.

  3. Mi-a placut ideea de a folosi agenda pentru a-ti planifica activitatile zilnice si a-ti stabili prioritatile. Este un mod eficient de a evita procrastinarea si de a fi mai organizat.

  4. Articolul este foarte interesant, deoarece ofera informatii utile despre cum sa iti organizezi eficient timpul si sa fii mai productiv. Metodele prezentate sunt practice si usor de aplicat in viata de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *