Astazi exista in magazine si in mod deosebit la Dedeman, o selectie uriasa de oglinzi baie. Oglinzile sunt pe pozitii de lider in vanzari.

Oglinda de baie, pe langa scopul principal, poate fi si decorul principal al interiorului, deoarece subliniaza ideea designului si confera baii individualism. Cu acest detaliu se poate crea un ansamblu elegant unic si te poti inconjura de liniste si confort.

Este important sa alegi in mod responsabil oglinda din baie si aici ne referim la materiale de inalta calitate. Adesea, diferenta de temperatura apare pe oglinda sub forma de abur si aceasta caracteristica poate fi constanta sau nu in functie de materialul acesteia.

Oglinzile de baie pot fi cu sau fara rame (de exemplu, incorporate in perete). Daca se prefera o oglinda cu cadru, este mai bine sa fie din plastic sau metal, deoarece aceste materiale sunt adaptate in mod optim microclimatului specific.

In plus, ramele din plastic se gasesc intr-o mare varietate de modele si pot imita chiar si lemnul natural sau piatra. Optiunile de culoare faciliteaza alegerea cadrului pentru orice culoare de design a interiorului.

Forma oglinzi

Daca doresti sa schimbi semnificativ interiorul baii, poti alege pentru forma oglinzi un anumit stil. Oglinda patrata este capabila sa regleze baia, mai ales daca exista o zona extinsa. Oglinda rectangulara este cea mai populara versiune, care poate fi instalata in diferite moduri.

Oglinda ovala are margini netezite si decoreaza semnificativ interiorul, oferindu-i un aspect armonios. Oglinda rotunda pe langa faptul ca arata destul de frumos, poate extinde vizual zona.

In ceea ce priveste dimensiunile, nu exista standarde clare. Oglinda trebuie aleasa in functie de dimensiunea baii, precum si pe baza preferintelor personale. In plus fata de oglinzile mari de perete, poate fi instalata o oglinda cosmetica pe doua fete.

O suprafata este reflectata intr-o imagine normala, iar cealalta intr-o imagine marita. Astfel de mini oglinzi pot fi montate pe perete, in timp ce mecanismul iti permite sa rotesti structura in orice unghi.

Oglinzi baie Dedeman

Poti cumpara oglinzi baie Dedeman moderne in multe interpretari. Ele difera in ceea ce priveste dimensiunea, forma, materialul etc. O baie nu poate exista fara o oglinda. Aceasta este un accesoriu obligatoriu care iti permite sa iti ingrijesti aspectul.

Designul modern, pe langa functia sa principala, contribuie la decorarea baii, subliniind ideea de design. Dedeman are o selectie larga de oglinzi de baie, dar atunci cand alegi un produs este necesar sa incepi cu caracteristicile si apoi cu indicatorii estetici.

Chiar si cea mai simpla oglinda de perete poate deveni un element decorativ original, imbracat intr-un cadru elegant.

Oglinzi decorative

Oglinda din baie poate avea un design neobisnuit care va sublinia caracteristicile baii si va face interiorul mai frumos si confortabil. Exista si modele de oglinzi decorative care pot fi in urmatoarele variante:
– stil etnic care confera interiorului un caracter neobisnuit si individualist;
– stil cu adnotare, care este o imagine cu modele obscure si forme geometrice;
– High-tech-ul care adauga un design elegant si modern oricarei bai.

Oglinzile decorative sunt usor de intretinut, au un aspect original, au o viata lunga si cel mai important, exista multe varietati si optiuni.

Iluminat baie

Iluminarea incorporata in oglinda poate avea o sarcina decorativa sau functionala. In primul caz, este conceputa pentru iluminat baie si in acelasi timp pentru a conferi oglinzii un aspect neobisnuit, iar in al doilea rand este conceputa pentru a oferi o vizibilitate mai buna.

Oglinzile pentru iluminat baie pot fi in urmatoarele stiluri: oglinda cu iluminare exterioara. De obicei, dispozitivul de iluminat este unic sau mic, format din aplice. O astfel de iluminare poate ilumina intreaga zona a baii.

Oglinda cu iluminare interioara, de regula, este prezentata in dulapuri cu oglinzi, iar LED-urile sunt utilizate pentru iluminat atat dulapurile, cat si baia. O astfel de varianta de iluminat baie este cea mai scumpa. Ultima varianta este oglinda cu iluminare decorativa.

O astfel de iluminare consta din LED-uri situate pe spate sau incorporate in oglinda. Functia unei astfel de iluminari este extrem de decorativa.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Oglinzi de baie in functie de preferintele tale

  1. Consider ca sfaturile oferite in articol sunt foarte practice si usor de implementat. Este incurajator sa stii ca exista modalitati simple prin care poti economisi bani fara sa faci mari sacrificii. Multumesc pentru informatiile utile!

  2. Am fost impresionat de ideile prezentate in articol si cred ca voi incerca sa le aplic si eu in viata mea de zi cu zi. Este important sa avem un plan financiar bine stabilit si sa ne tinem de el pentru a putea construi un viitor mai bun.

  3. Articolul este foarte interesant si mi-a oferit o perspectiva noua asupra modului in care putem economisi bani. Sunt de acord cu autorul ca trebuie sa fim mai constienti de cheltuielile noastre si sa ne organizam mai bine pentru a putea face economii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *