In interiorul oricarei camere, inclusiv in bucatarie, elementele individuale si lucrurile mici joaca un rol foarte important, din care se formeaza impresia generala.

Unul dintre aceste elemente importante in bucatarie este perdeaua, care este adesea punctul culminant al interiorului, ii pot da o anumita dispozitie, pot crea confortul si armonia in bucatarie.

Alegerea perdelelor nu este o sarcina atat de usoara pe cat ati putea crede, deoarece trebuie sa tii cont nu numai de culoare si lungime, ci si de o multime de alte nuante: stil, tesatura, tip, caracteristici functionale etc.

Atunci cand alegi perdele pentru bucatarie, trebuie sa acorzi atentie nu numai aspectului si designului lor, ci si usurintei de utilizare si intretinere.

Ce perdele se poarta in bucatarie?

Culoarea perdelelor pentru bucatarie este aleasa in functie de tonul peretilor si de saturatia vopselei. Intr-o bucatarie monocroma, perdelele in culori si modelele stralucitoare, creaza o dispozitie festiva. In cazul in care bucataria are un aspect inchis, acest lucru poate fi corectat cu perdele aerate.

Deoarece in bucatarie se pregateste mancarea, perdelele iau mirosul preparatelor. Pentru a evita acest lucru cat mai mult posibil, ai nevoie de perdele usoare, care pot fi usor de dat jos, spalate si apoi asezate la loc. In general sunt preferate perdelele cat mai simple, fara decor amplu, si daca se poate, cat mai scurte.

Daca in dreptul ferestrei sunt asezate mese sau alte blaturi, alege perdele scurte bucatarie. Este suficient sa alegi o perdea cu un volan la baza. O perdea sub forma de tesatura densa in partea de sus si alba in partea de jos, subliniaza luxul partii superioare.

Marginile pot fi decorate cu franjuri, margele etc. Stilul Provence combina gratia frantuzeasca, romantismul marii, caldura sudului si simplitatea rurala. Tesatura perdelelor ar trebui sa fie naturala si usoara.

Citeste continuarea aici: Perdele bucatarie in diferite stiluri si culori

{{clean}}

3 thoughts on “Perdele bucatarie in diferite stiluri si culori

  1. Sunt impresionat de cat de mult poate sa conteze o alimentatie echilibrata bogata in fructe si legume proaspete asupra starii noastre generale de sanatate. Acest articol mi-a deschis ochii asupra importantei unei astfel de diete si ma determina sa fac schimbari in alimentatia mea.

  2. Ma bucur ca am descoperit acest articol, deoarece mi-a oferit informatii noi si interesante despre cum pot influenta fructele si legumele proaspete starea noastra de sanatate. Voi incerca sa introduc mai multe astfel de alimente in dieta mea zilnica.

  3. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii detaliate despre beneficiile consumului de fructe si legume proaspete. Este important sa ne alimentam corect pentru a ne mentine sanatosi si plini de energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *