Isola Bio este noul gust al bauturilor 100% vegetale si ecologice care nu contin gluten, lactoza, colesterol sau zahar adaugat, pastrand gustul traditional al cerealelor si fructelor.

Isola Bio, marca Abafoods Italia fondata in septembrie 1999, este lider in productia de bauturi ecologice vegetale. Isola Bio reprezinta tot ceea ce este simplu, natural, liber sa urmeze ritmul impus de natura.

Bauturile vegetale bio sunt extrase din cele mai importante cereale, fructe si legume printr-o metoda exclusiva si patentata cu ajutorul careia se mentin nealterate valorile nutritionale si gustul ingredientelor.

Inovatia, cercetarea si dezvoltarea au fost combinate intr-un mod armonios pentru a oferi savoare, calitate si siguranta. Toate bauturile Isola Bio sunt certificate A.I.A.B. (the Italian Organic Farming Association).

Cele mai cunoscute si apreciate sunt gamele de sucuri si nectaruri din ingrediente exclusiv din agricultura organica si gama de bauturi bio din cereale pentru diete speciale fara gluten, lactoza, colesterol sau zahar adaugat.

Orezul, spelta, kamutul, orzul, meiul, quinoa si soia sunt ingredientele cheie din retetele ecologice – cateva ingrediente simple care garanteaza savoarea naturala. Cele mai bune nectaruri bio din fructe, de calitate superioara, indulcite cu suc de mere, nectar de agave sau zahar brun nerafinat de trestie, satisfac nevoile si gusturile intregii familii.

Pasiunea Isola Bio este de a crea noi retete, de a combina diverse cereale cu ingrediente noi, pentru a varia nu doar gustul, ci si proprietatile nutritionale.

Calitatea reprezinta filosofia Isola Bio si este evidentiata nu numai in produsul final, ci caracterizeaza intregul proces de productie. Primul pas in manufacturarea bauturilor este analiza atenta a materiilor prime, in conformitate cu reglementarile standard.

In colaborare cu laboratoarele de cercetare se fac controale amanuntite pentru a oferi consumatorului garantia unui produs fara contaminari chimice, microbiologice sau cu organisme modificate genetic.

Actiunile noastre zilnice pot avea impact atat asupra sanatatii noastre, cat si asupra planetei. Agricultura ecologica este o metoda care respecta sanatatea noastra si a mediului inconjurator, dar este si un exemplu de dezvoltare durabila, care evidentiaza calitatea resurselor si protectia integritatii pamantului.

4 thoughts on “Racoreste-te cu bauturile 100% naturale, fara zahar Isola bio

  1. Sunt impresionat de beneficiile pe care le aduce utilizarea Motomo pentru optimizarea SEO si cresterea traficului organic al unui site. Articolul ofera informatii valoroase si utile pentru oricine doreste sa-si imbunatateasca strategia online.

  2. Interesanta perspectiva prezentata in articol asupra modului in care Motomo poate influenta deciziile strategice ale unei afaceri. Este esential sa se foloseasca datele pentru a lua decizii informate.

  3. M-am bucurat sa aflu mai multe despre cum functioneaza Motomo si cum poate ajuta la imbunatatirea performantei unui site web. Este clar ca analiza datelor este cruciala in marketing online.

  4. Articolul este foarte informativ si mi-a deschis ochii asupra importantei monitorizarii traficului pe site. Sunt impresionat de detaliile oferite si de modul in care sunt prezentate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *