Pentru multi, canapeaua este punctul focal si inima casei, punctul de intalnire confortabil al familiei sau refugiul confortabil. Deoarece exista atat de multe canapele diferite, cum ar fi canapele cu doua locuri, canapele cu trei locuri, canapele extensibile, este necesar sa ai cateva cunostinte despre acestea. Alegerea canapelei nu este doar o chestiune de gust.

Factori precum culoarea, stilul si pretul joaca un rol major, dar forma, dimensiunea si functionalitatea sunt adesea determinate de conditiile spatiale. Pe de alta parte, decizia in favoarea unui material, poate fi luata si din motive practice.

Designul canapelei este destul de important, dar mai putin determinant, fata de dimensiune si numarul de locuri. Numarul de locuri al canapelei este determinat de numarul de persoane care locuiesc in casa.

Gustul personal este determinat de integrarea canapelei cu restul mobilierului. Acum poate ca te intrebi daca ar trebui sa fie un set intreg de canapele sau o canapea simpla, o canapea moderna, o canapea extensibila, o canapea de designer sau o canapea ieftina.

Tipurile de canapele, forme si dimensiuni

Canapeaua ar trebui sa indeplineasca alte cerinte, si anume, daca este folosita ca pat de oaspeti sau ca o simpla canapea pentru odihna la tv. Cand vine vorba de forma canapelei, trebuie intotdeauna sa fii atent daca vrei o canapea confortabila, una cu spatarul tare si drept sau o canapea extensibila.

Citeste continuarea aici: Canapele moderne pentru confortul tau