Astazi, aproape fiecare casa are cel putin un televizor, motiv pentru care comoda TV este mai solicitata ca niciodata. Intrucat dispozitivele moderne devin plane, dar din ce in ce mai mari, solutiile inteligente sunt extrem de populare. In magazinul online tobo.ro poti vedea diferite modele de comode TV, materiale, optiuni. Designul comodei TV a avansat la fel de repede ca si tehnologia. Acolo unde in trecut era suficienta o simpla masa TV, astazi, oamenii se adapteaza la progresele rapide ale tehnologiei si modei.

Planificarea inteligenta

Probabil ai deja un TV plat cu LCD, care este unul dintre standardele de astazi. Dispozitivele moderne nu mai sunt atat de voluminoase ca structura, dar diagonalele ecranului devin din ce in ce mai expansive.

Aici este necesara planificarea inteligenta a comodelor TV, deoarece trebuie configurate la dimensiunea televizoarelor. De asemenea, trebuie luate in considerare si spatiul de stocare a CD-urilor si DVD-urilor, deoarece amplasarea sensibila a sistemului stereo este totusi importanta si este usor posibila cu gama extinsa de mobilier compact HI-FI.

Mobilierul TV modern este adesea simplu si subtire in design, iar efectul sau ramane in fundal. O comoda TV impozanta, asa cum era populara in anii 70, este acum ceva mai mult pentru ciudatele tehnologii.

In mediul de viata modern, preferinta se indreapta catre o comoda TV subtila, care se amesteca armonios cu interiorul. Cand vine vorba de culori, albul sau aspectul natural din lemn sunt foarte populare. Decizia de a-ti alege mobilierul TV depinde de gustul tau personal si de designul individual al casei tale.

Masa televizor

Masa televizor este o comoda TV de podea, pentru amplasarea televizorului plat modern. Datorita dimensiunilor sale, o comoda joasa plasata la perete este deosebit de frumoasa si economiseste spatiul. Acolo vei avea suficient spatiu de depozitare a accesoriilor tale, deoarece, masa televizor este realizata cu rafturi si dulapuri.

De asemenea, in magazinul online motomo.ro/promotii/poti gasi mobilier TV configurabil, pe care il poti comanda online in functie de nevoile tale. In acest caz, nu numai ca poti determina in mod liber designul si dimensiunile mesei de televizor, ci si compartimentele mobilierului. O masa TV este ideala si pentru televizoarele mai mici, asezate pe suport, care pot fi adesea gasite ca dispozitive suplimentare in camera copiilor sau in dormitorul adultilor. Acestea sunt o solutie practica pentru orice interior.

Masa televizor – Design

O masa televizor moderna poate avea un design ridicat sau scazut, complex sau simplu. Sistemul de design detaliat deschide ample oportunitati. Sortimentul bogat de materiale si accesorii, a permis crearea de mese pentru televizor exclusive si functionale.

Citeste continuarea aici: Alege comoda TV ideala pentru livingul tau