Inelele au fascinat intotdeauna omenirea si au avut o mare semnificatie sociala de-a lungul veacurilor. Ce reprezinta ele si care este semnificatia inelelor? In primul rand, pentru logodna exista inele, iar pentru casatorie exista verighete.

Cercul inchis care nu are sfarsit, reprezinta dragostea fara sfarsit. In plus, cercul infinit reprezinta perfectiunea.

Inele de logodna

Cea mai populara varianta de inele de logodna este cel de aur alb. Cel putin aceasta varianta se afla in fruntea listei inelelor de logodna ideale pentru majoritatea femeilor. Inelele de logodna din aur alb sunt putin mai rezistente decat inelele din aur galben.

Stralucirea rece se potriveste perfect cu diamantele si pietrele pretioase colorate. Inelele de logodna din aur galben conving prin culoarea lor calda si flateaza fiecare femeie. Aurul este un metal relativ moale care poate fi usor deformat.

Prin urmare, un anumit aliaj ar trebui sa fie deja prezent, mai ales daca inelul de logodna este purtat pentru o perioada mai lunga de timp. Un inel de logodna din aur galben ar trebui sa fie realizat dintr-un aliaj 585, astfel incat, logodnica ta sa se bucure de el pentru o lunga perioada de timp.

Inele de argint

Argintul este un material care practic poate fi combinat cu orice. De aceea este deosebit de popular pentru multe femei si, de asemenea, intotdeauna potrivit ca un cadou. Un inel delicat de dama poate fi purtat la fel de bine in viata de zi cu zi ca si la ocazii festive.

Citeste continuarea aici: Inele, bijuteriile simbol al infinitului

{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Inele, bijuteriile simbol al infinitului

  1. Recomand cititorilor sa urmeze sfaturile prezentate in articol pentru a evita achizitionarea unei masini care nu se potriveste nevoilor lor. Este important sa fim informati si sa luam decizii intelepte atunci cand vine vorba de achizitionarea unei masini.

  2. Un aspect interesant mentionat in articol este legatura dintre consumul de combustibil si dimensiunile masinii. Acest lucru poate fi foarte util pentru cei care sunt in cautarea unei masini economice si practice pentru uzul zilnic.

  3. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii utile despre cum sa alegem cel mai potrivit model de masina in functie de nevoile noastre. Am apreciat faptul ca autorul a inclus si exemple concrete pentru fiecare tip de masina prezentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *