Unele uleiuri esentiale au un parfum mult prea puternic sau neplacut, dar exista anumite uleiuri extrem de placute pentru simtul olfactiv.

Printre acestea se numara si uleiul esential Yuzu. Si, din moment ce sigur vei adora aroma sa, nu va fi greu sa te bucuri si de multiplele beneficii pe care acest tip de ulei le poate oferi.

Citeste in continuare daca te intereseaza sa stii mai multe despre uleiul esential Yuzu. Daca prietenii tai sau unii dintre membrii familiei tale doresc sa afle mai multe despre intrebuintarile uleiurilor esentiale, arata-le acest articol si prezinta-le uleiul esential Yuzu!

Acest tip de ulei este obtinut prin presarea la rece sau prin distilarea la aburi din fructul yuzu. Fructul respectiv provine din China, dar, acum, este cultivat la scara larga si in Japonia.

De aceea, o mare parte din productia mondiala de ulei esential Yuzu este de provenienta japoneza. Ai grija cand il achizitionezi, pentru ca unii dintre actualii comercianti isi vor eticheta produsele cu denumirea de ulei esential Yuzu cand, de fapt, sunt amestecuri de uleiuri citrice de slaba calitate.

Parfumul uleiului esential Yuzu reprezinta una dintre cele mai apreciate proprietati ale sale. Majoritatea dintre cei care au mirosit acest ulei volatil au spus ca induce impresia unui amestec de uleiuri esentiale de grapefruit si de mandarine.

Citeste continuarea aici: Numeroasele beneficii ale uleiului esential Yuzu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *