Haide sa fim fresh impreuna! Haide sa ne reinnoim garderoba printr-un singur click. Vine caldura si simti nevoia de tinute noi, de haine cu personalitate? best-top.ro te asteapta cu multe oferte pentru tine si familia ta.

Avem diferite produse pentru orice persoana, pentru orice gust, de la mic la mare. Printre produsele vestimentare regasim, pe site-ul janina.ro/promotii/ veste, hanorace, cardigane, jachete, camasi, pantaloni, fuste, costume de baie, salopete, pantaloni scurti, incaltaminte, accesorii, dar si genti.

Este un lucru demonstrat ca doamnele au o afinitate pentru genti. Daca am discuta despre istoria gentilor, putem spune ca erau un simbol al statului social. Credeti ca inca mai putem discuta despre asa ceva?

Ne uitam cu admiratie sau cu invidie la tinuta doamnelor, din jurul nostru, dar ne concentram mai ales pe accesorii si genti. Oare gentile chiar arata inca statutul social? Forma, marimea, culoarea ne definesc personalitatea?

De-a lungul istoriei, gentile si-au modificat structura, la inceput erau mici „portofele’’ in care aristocratia tinea monede si parfumuri. Cu cat erau mai sofisticate aceste accesorii, cu atat persoana isi demonstra bogatia. Abia la multi ani diferenta, femeile realizeaza importanta micilor borsete si incep sa le decoreze rafinat.

Citeste continuarea aici: Primavara soseste cu cu o doza de freshness