A face ca o camera sa para mai mare sau a obtine o mai mare profunzime sau mai multa lumina pot fi unele dintre obiectivele atunci cand se decoreaza cu oglinzi.

Dar este de asemenea important de retinut ca o oglinda poate avea efectul opus, facand camera sa para mai mica, mai putin spatioasa sau mai intunecata.

Din acest motiv, este important sa stii cum sa decorezi cu oglinzi si cum sa le plasezi, pentru a profita la maximum de spatiu.

Vrei sa stii unde sa o plasezi astfel incat sa arate bine? Ce aspecte ar trebui sa iei in considerare atunci cand folosesti oglinzi decorative?

In acest articol iti aratam cum poti sa iti infrumusetezi casa cu ajutorul unei oglinzi.

Adu lumina in casa

Lumina este pretioasa. Ea sustine viata si denota caldura, de aceea, o apreciem atat de mult cand ne inunda casele, pe timpul zilei.

Oglinzile au potentialul de a lumina o camera intunecata. De exemplu, poti sa asezi o oglinda de marimi direct proportionale cu fereastra in bataia razelor pentru a creste gradul de luminozitate al camerei.

Aceasta este o tehnica pe care designerii o folosesc adesea in bai, acolo unde lumina naturala intra timid din cauza dimensiunilor reduse ale ferestrelor.

Accentueaza cu ajutorul oglinzilor

Oglinzile pot avea un rol pe care, poate, nu l-ai luat in considerare: acela de accentuare.

Poti sa asezi o oglinda de perete intr-o zona centrala a livingului.

Citeste continuarea aici: Cum poti sa iti infrumusetezi casa cu ajutorul unei oglinzi

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Cum poti sa iti infrumusetezi casa cu ajutorul unei oglinzi

  1. Imi place faptul ca articolul prezinta avantajele si dezavantajele produselor Motomo. Aceasta informatie este foarte utila pentru cei care doresc sa achizitioneze un astfel de produs.

  2. Articolul este foarte interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre Motomo si produsele lor. Cu siguranta voi incerca si eu unul dintre produsele mentionate in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *